Onze paarden

Claartje

 

Claartje T. (2000)

Claartje is een heel braaf en werkwillig paard. Ze is een echte allrounder die zowel onder het zadel als in de kar (dubbel- en enkelspan) kan lopen. Tot voor kort werd Claartje nog uitgebracht in de wedstrijdsport en heeft ze in de klasse Z1 gelopen. Momenteel wordt ze alleen nog maar recreatief gereden, zowel in de bak als buiten in het bos.

 

  

Teuntje

 

Teuntje fan ’t Brillehof (2006)

Teuntje is een erg mooi paard om te zien. Ze wordt momenteel op wedstrijd uitgebracht en loopt in de klasse M1. Teuntje verwacht in juni/juli een veulentje.

 

 

Lana van Winnehof (2011)

Lana is het eerste veulentje van Teuntje. Ze is nu zadelmak en wordt wekelijks gereden. Tevens wordt Lana op dit moment beleerd voor de kar.

Fleur

 

 

Fleur (2010)

Fleur is een KWPN vosmerrie met een heel lief karakter. Sinds kort wordt ze uitgebracht op wedstrijd in de klasse B.

 

 

 

Maestro van Winnehof (2012)Maestro

Maestro is een jonge hengst en hij is tevens een zoon van Teuntje. Op dit moment wordt Maestro langzaamaan zadelmak en tuigmak gemaakt.

 

 

 

 

Siep

Siep van Winnehof (2013)

Siep is een jonge hengst die ook op stal le Winne is gefokt. Siep is op dit moment nog te jong om zadelmak gemaakt te worden, maar hij is nu wel al erg lief in de omgang met mensen.

 

 

 

 

 

Lotje (1998)

Lotje is onze lieve oude shetlander. Ze heeft al veel kinderen de eerste beginselen van het paardrijden en de omgang met paarden geleerd. Lotje is een echte kindervriend die er van houdt om geknuffeld en verwend te worden. Lotje heeft ook verschillende veulentjes gehad.

Op dit moment staat Lotje niet op stal le Winne. Ze is voor een tijdje verhuisd naar een meisje die haar dagelijks aandacht geeft, borstelt en waar ze flink wordt verwend. Lotje is wel nog eigendom van familie Klauwers.

camira

 

Camira (2007)

Camira is een zwarte KWPN merrie die als springpaard is gefokt. Camira is een braaf paard onder het zadel, zowel in de bak als buiten in het bos. Ze is ook een jaar mee geweest op ponykamp. Camira heeft al wat gesprongen, maar is nog nooit uitgebracht op wedstrijd. Camira is te koop.